Photo by Taisiia Stupak on Unsplash

Breng de zon in je kleerkast

In haacht vind je alle grote modemerken onmiddellijk onder de kerktoren: van modieuze streetwear van Dickies, Thrasher en Vans tot het absoluut topdesign van Natan.

Mode wordt bij ons gemaakt.

Hoeden, tassen en juwelen worden voor je ogen gemaakt. Van de zomer genieten in de schaduw van je eigen Stetson? Je zonnecrème opdiepen op uit je op maat gemaakte handtas? In Haacht kan het. De èchte diva maakt hier uiteraard haar exclusieve handtas zelf in een unieke workshop onder begeleiding van een professioneel docent.

Mode beleven

Laat je vermoeide voeten door kenners verwennen met schoenen die net dat stapje verder gaan. Stap binnen in je lokale conceptstore met sneakers en fashion van merken als Bellerose, Scotch & Soda en Fred Perry. Ga gerust verder met passen terwijl je van je drankje geniet. Maak je outfit helemaal compleet in een gespecialiseerde lingeriezaak waar de lingeriestylistes voor je klaar staan. Zelfs aan een stijlvolle tattoo voor op die blote schouder wordt hier gedacht.

Voor de kleine fashionista’s

Check zeker ook de ruime keuze eersteklas tweedehandskleding voor je kleine fashionista’s. Duurzaam is hier niet duur. Bezoek onze eigen Disney-shop en laat alle dromen van uw kleine prinses uitkomen.