Hoeden Martine Verstraeten

Hoeden Martine Verstraeten is de enige speciaalzaak in de streek, voor iedereen die houdt van mooie, comfortabele en kwaliteitsvolle hoeden en petten en met een zeer ruim assortiment.

In de winkel vind je ruime collecties hoeden en petten voor heren. Zowel voor verschillende smaken (klassiek, sportief of modern) als maten (van extra klein tot extra grote maten) ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn aanbod? Mijn oog viel vooral op Europese merken als Stetson, het Belgische merk City Sports Caps en het Italiaanse merk Guerra. En het aanbod voor de dames? Daar staat vooral mijn eigen collectie centraal. Een exemplaar volledig naar de maat en smaak van de klant ontwerpen, dat is wat ik doe in het atelier onder de winkel. 

Daarnaast is er een ruim aanbod aan confectiehoeden en mutsen van grote Europese merken en zijn er ook nog de mooie chemomutsen van het Belgische merk LookHatMe.

Toch behoren niet enkel hoeden tot mijn handelsmerk. Ook bruids-en suiteschoenen en tasjes van het Nederlandse merk Elsa Coloured Shoes kunnen op bestelling aangekocht worden. Deze kunnen ingekleurd worden in elke kleur naar keuze (de kleur van je hoed of jurk bijvoorbeeld).

Stationsstraat 13a
3150 Haacht


T 016 60 63 31
M 0479 85 54 75
info@hoeden-martineverstraeten.be
www.hoeden-martineverstraeten.be

Facebook
Instagram
LinkedIn
Webshop