YŪGEN tours

Ga op reis zoals jij het wil

Wil je nieuwe bestemmingen ontdekken maar weet je niet waar te beginnen? Of hoe je het moet aanpakken? Mag het eens iets anders zijn dan de kant-en-klare reisplannen die je overal tegenkomt?

Ga dan YUGEN-style.

Hier werken we met veel plezier aan een reisplan speciaal voor jou. Avontuur, natuur of cultuur. Luxueus of helemaal zoals de locals. Gewoon of ongewoon. Jij kiest, wij plannen!

Al onze reisbestemmingen worden weldoordacht geselecteerd. Zo ben je altijd zeker van adembenemende natuur, authentieke cultuur en een duurzame reisbestemming die de mensenrechten en dierenrechten respecteert.

5 geweldige redenen om YŪGEN-style te gaan

1. Specialist in reizen naar Costa Rica, De Azoren en Noord-Portugal

We bieden een bestemming pas aan nadat we ze zelf uitgebreid gecheckt hebben. Bij ons kan je dan ook rekenen op authentieke, speciale partners en bestemmingen. Omdat we ons specialiseren, weten we alles over de reisbestemmingen die we aanbieden. Zo kunnen we je uitgebreid adviseren.

2. Lokale samenwerkingen

YŪGEN werkt samen met lokale partners die in de regio geboren en getogen zijn. Zij kennen als locals alle insider tips en gaan tot het uiterste om tijdens het reizen een brede glimlach op je gezicht te toveren.

3. Originele en bijzondere belevenissen

Mag het voor jou eens iets anders zijn? Bij YŪGEN is niks onmogelijk. Avontuurlijk of rustig. Natuur, cultuur, buiten de gebaande paden of net langs alle bezienswaardigheden. Basic of luxueus. Van vrijwilligerswerk tot een huwelijksreis, een wandelvakantie, een surfvakantie,… Of je nu in een luxueuze loge met zwembad wil overnachten of in een authentiek, kleinschalig huurhuisje. Wij regelen het voor je!

4. Aandacht voor mens en natuur

Met YŪGEN steun je de lokale bevolking, ecologische projecten en inheemse stammen. Tijdens je reis is er ruimte voor gespecialiseerde gidsen, dierenopvangcentra, kleinschalige eco-plantages… en nog zoveel meer! Wij zijn dol op onze fauna en flora en willen deze dan ook behouden.

5. Onbezorgd reizen

Dankzij het verleden in de verzekeringssector hechten we veel belang aan het hebben van de juiste verzekeringen! YŪGEN is aangesloten bij beroepsvereniging VVR, UFTAA, het garantiefonds Vlaamse solidariteit reisgelden. We zijn verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en tegen financieel onvermogen. Allemaal zodat jij onbezorgd op reis kan gaan.

www.yugentours.com