Van den Broeck Freddie

Karin Marien & Freddie Van den Broeck

Bouwmaterialen Van den Broeck levert jou alle materialen die nodig zijn om je nieuwbouw of renovatie te realiseren, daarnaast bieden we ook een heleboel tuinmaterialen aan om je oprit of terras aan te leggen.

U kan bij ons terecht voor alle soorten bouwmaterialen, zowel voor afhaling in ons magazijn als voor levering op uw werf.

Wij verkopen zowel aan professionelen als aan particulieren.

Sterke punten

We onderscheiden ons van onze collega’s door je met raad en daad bij te staan in deze realisaties en werken zeer nou samen met onze leveranciers zodat we de leveringstermijnen van de materialen zeer kort kunnen houden.

Bij ons word je altijd bediend door mijzelf of mijn vrouw, waardoor je er altijd zeker van kan zijn dat u of uw personeel het juiste materiaal mee heeft. Bij ons ook geen gedoe voor het opmaken van bons, wij maken ze samen met u op voor of na het laden.

Het leveren van materiaal gebeurt altijd door mezelf, ik doe dit al meer dan 35 jaar en altijd op een correcte wijze, daarvoor beschikken wij over modern rollend materiaal, zowel op ons magazijn als op de weg.

Openingsuren

maandag tot vrijdag 7.00 t.e.m. 18.00u
zaterdag van 7.00 t.e.m. 12.00u

VAN DEN BROECK
Werchtersesteenweg 118
3150 Haacht
016/60.34.36
info@vandenbroeck-haacht.be
www.vandenbroeck-haacht.be