Villmark Adventures

Natuurbeleving en bushcraft

Bij Villmark Adventures willen we mensen weer in contact wil brengen met de natuur en hun eigen natuurlijke instincten. Het woord "Villmark" komt uit het Noors en betekend "Wildernis". Dit woord is gekozen omdat we mensen weer terug naar de natuur willen brengen, maar ook hun eigen natuur te verwilderen.

In Scandinaviƫ kun je nog veel mensen vinden waar de natuur een groot deel uitmaakt van hun leven, daarnaast spreekt de wilde natuur in het Noorden bij velen tot de verbeelding.

Door middel van workshops en cursussen, willen wij meer natuur in het leven van de doorsnee belg brengen en mensen van alle leeftijden weer in en met de natuur laten genieten.

Sterke punten

Workshops (bushcraft en natuurbeleving) op maat gemaakt van de groep of organisatie, voor jong en oud, ervaren of beginners:

  1. Vuur maken
  2. Primitieve technieken
  3. Kampvuur koken
  4. Mes technieken / houtbewerking
  5. enz...

Klaus De Geyter

De Costerstraat 13
3150 Haacht

T. 0479 07 12 94
villmarkadventures@yahoo.com

www.villmarkadventures.be
Facebook
Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.