Pearle Haacht

Advies en verkoop van brillen, zonnebrillen en lenzen voor privé en professioneel gebruik. Professionele oogmeting door gediplomeerde en deskundige opticiens. Met oog voor de noden van de klant, doorverwijzing naar oogarts indien nodig. Daarnaast beschikt Pearle Opticiens over een zeer uitgebreid gamma glazen en contactlenzen, geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten om u zo de beste oplossing te bieden.

Sterke punten

Wij bieden een professionele en vriendelijke service voor een prijsbewust publiek die net dat tikkeltje meer verwacht. Als team vinden we het belangrijk onze klanten te helpen bij het uitkiezen van de juiste monturen in functie van hun behoeftes en hun stijl.

De aankoop van een bril is vaak een dure aangelegenheid, maar bij Pearle opticiens krijg je scherpe prijzen op alle optische producten. Wannneer u langskomt in onze winkel zoeken we samen met u naar wat u juist nodig heeft.

Pearle Opticiens Haacht helpt u met veel plezier verder!

Stine Pevenage

Markt 10
3150 Haacht

016 63 21 43
fil328@pearle.be
www.pearle.be
https://www.facebook.com/pearleopticiensBE

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.