Nagelartieste Chris Budts

Nagelstudio - Pedicure

Wilt u zichzelf eens lekker laten verwennen? Een mooie hand- en nagelverzorging, mooie gelakte teennagels of genieten van een heerlijke manicure?

Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje!

Verschillende manicure behandelingen, mooie gelnagels in een traditionele French of een mooie full color zijn mogelijk.

Ook kunt u uw nagels laten lakken met Gellak. Dit is een uv nagellak die maar liefst 2 á 3 weken mooi blijft zitten zonder te bladeren of te scheuren!

Natuurlijk kunt u ook terecht voor een heerlijke Medische Pedicure. Maak uw keuze om de teennagels te laten lakken, met gel een mooie french te laten zetten of de teennagels een full color te geven (blijft ± 6 weken zitten).

Sterke punten

22 jaar ervaring als zelfstandige nagelstyliste met eigen studio, goed bereikbaar met voldoende parking. (ingang en parkeren via drukkerij DVF)

Werchtersesteenweg 91
3150 Haacht

0477 30 63 45
chrisjebudts@gmail.com

www.nagelartiestechrisbudts.be

Facebook: www.facebook.com/ChrisBudtsNagelartieste

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.