Klankdruppels

Als klankwerker/soundhealer werk ik met verschillende klanken (klank wordt ook wel eens het medicijn van de 21ste eeuw genoemd), zowel individueel als in groep. Ik gebruik hiervoor mijn stem en allerlei etnische instrumenten (schelp, klankschaal, oceandrum, regenstok, duimpiano, indianenfluit, Afrikaanse harp, belletjes,  windchimes, sjamaantrom, tingsha’s, ...) waarvan niet alleen de rustgevende klanken, maar ook de trillingen, heel heilzaam zijn voor de mens. Ze laten je diep ontspannen en brengen harmonie in lichaam en geest. Bovendien kunnen ze heel wat in beweging zetten, hebben ze een detoxeffect en zorgen ze meestal voor een goede nachtrust.

Ontspannende klanksessies (ook in combinatie met aromatherapie, lachyoga, craniosacraaltherapie, yoga of energetisch werk)

Voor jong en oud, individueel en in groep, ook sessies op maat

Voor particulieren, werkgevers, verenigingen, de zorgsector, organisatoren van evenementen en scholen (gewoon en bijzonder onderwijs, ook hoger onderwijs)

Voor al wie eens op een andere manier wil ontspannen

Kristel Claesen

Neerstraat 55
3150 Wespelaar

T. 016 53 76 27
M. 0485 37 68 24
klankdruppels@fonderie-claesen.be

klankdruppels.fonderie-claesen.be

www.facebook.com/Klankdruppels

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.