Just an Editor

Webdesign, grafisch ontwerp, fotografie en videografie.

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt, ga ik zelf de sector veroveren. Mijn doel is om mensen het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen.

Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

Sterke punten

Ik besteed veel aandacht aan de kleinste details en beëindig een project pas als de perfectie is bereikt. Mijn doel is om het zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, zodat u niets anders meer wilt. mijn service is persoonlijk, warm en kwaliteitsvol waardoor u als klant zorgeloos kunt genieten van mijn diensten.

Jonas Verstraete

Donkstraat 67
3150 Haacht

T. 0474 57 10 93
www.justaneditor.be

Facebook
Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.