Int Hofken

Sfeervolle brasserie op de markt van Haacht

Door haar centrale ligging in Haacht-centrum een uitstekende plaats waar het aangenaam vertoeven is. "Int Hofken" kan je zowel terecht voor een drankje, snack of lunch als een uitgebreid diner. De keuken biedt klassieke en eigentijdse gerechten waarbij aantrekkelijke culinaire suggesties inspelen op het seizoen. Een gemotiveerd en gastvrij team staat er garant voor heerlijke maaltijden en een vriendelijke service.

Sterke punten

Onze keuken werkt met uitsluitend verse producten en zorgen voor variatie door elke maand nieuwe suggesties aan te bieden, die telkens seizoensgebonden zijn. Met onze unieke inrichting in één van de oudste panden op de markt van Haacht, is het meer dan gezellig en gastronomisch vertoeven.

Tiny Gellaerts

Markt 25
3150 Haacht

016 19 24 87
info@inthofken.be

www.inthofken.be

Facebook

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.