Ingrid Vekemans Photography

Ingrid is altijd gefascineerd geweest door Afrika en zette er voor het eerst voet aan de grond in 1994. 

Hoewel Afrika en zijn wildlife haar grootste passie zijn, ontwikkelde zij zich ook als veelzijdig natuurfotograaf dichter bij huis. In thuisbasis BelgiĆ« zijn wildlife, het bos en de macrowereld haar favoriete onderwerpen, maar ook landschapsfotografie draagt haar interesse weg. De resultaten daarvan kunt u bekijken op de portfolio pagina.

Workshops

Ingrid biedt een brede keuze van workshops aan, zowel voor beginnende als voor gevorderde fotografen. Een prive-workshop behoort ook tot de mogelijkheden. Meer hierover kunt u te weten komen op de workshops pagina.

Safari's

Ingrid deelt ook graag haar passie voor en kennis van Afrika en zou u dan ook graag verwelkomen op de safari's die ze begeleidt. Meer info hierover kunt u vinden op de safari's-pagina.

Ingrids werk werd meermaals internationaal bekroond en zij schrijft ook artikels voor vaktijdschriften.

Al Ingrids foto's komen rechtstreeks uit de camera en er worden geen elementen aan toegevoegd of uit verwijderd.

Tenzij anders vermeld - namelijk in het album 'Gevangenschap' en de tropische vlinders in het album 'Macro-Kleine Aardbewoners' - zijn alle wildlifebeelden in het wild genomen.

www.ingridvekemans.com

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.