HoYou

Praktijk voor orthomoleculaire therapie

HoYou is een praktijk voor orthomoleculaire therapie. 'Orthomoleculair' bestaat uit het woord 'Orthos' wat in het Grieks 'juist, recht of gezond' betekent en 'moleculair' wat staat voor 'de moleculen betreffende'.

Met de orthomoleculaire visie streef ik er naar met behulp van de juiste voeding, beweging, leefstijl adviezen en -indien nodig- suppletie, het lichaam voor zich te laten werken zodat het zich kan herstellen van chronische klachten op gebied van vermoeidheid, problemen rond slaap (doorslapen en/of inslapen) en problemen rond stemming.

Elke symptoom of klacht is namelijk terug te brengen tot een energietekort. Als orthomoleculair therapeut ga ik met jou op zoek waar dit tekort ontstaan is en hoe het zich kan herstellen.

Ons aanbod

  • Individuele orthomoleculaire therapie voor chronische klachten (vermoeidheid, slaapproblemen, problemen met stemming)
  • groep infosessie over een specifiek thema

Elisabeth Arkens

Klein Eikeblok 30
3150 Haacht

T. 0468 133 151
elies@hoyou.be

www.hoyou.be
Facebook
Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.