Hip & Groen

Eerlijke baby- en kinderproducten, hippe accessoires en duurzaam speelgoed

Hip & Groen is er voor gezinnen die bewust in het leven staan en kiezen voor eerlijke materialen en producten die vrij zijn van schadelijke stoffen.

We bewijzen graag dat 'Hip' en 'Groen' geen tegenpolen meer hoeven te zijn. We verkopen dan ook alleen producten die zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en worden gemaakt in ateliers waar goede werkomstandigheden zijn, de makers eerlijke lonen krijgen en kinderarbeid niet voorkomt.

Sterke punten

Ons met zorg samengesteld & ruim assortiment dat bestaat uit ecologische, duurzame en/of natuurlijke producten voor klein en groot. Onze gepersonaliseerde aanpak waarbij wij graag al je vragen over onze producten beantwoorden en je zo helpen bij je keuze.

Laura Sacré

T. 0496 17 55 10
laura@hipengroen.be

Zoellaan 78
3150 Haacht

www.hipengroen.be

Facebook

Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.