Healthy Minds

Healthy Minds biedt behandelingen aan die gericht zijn op het welzijn van vrouwen en die ontspanning bevorderen.

Healthy Minds biedt massages, gelaatsverzorging, mineral make up en green manicure. Afspraken hebben plaats in het centrum van Haacht.

Ik kies er heel bewust voor om enkel met natuurlijke producten te werken, liefst van Belgische bodem, of toch van zo kort mogelijk bij huis.

Het zijn gezonde en duurzame producten, die niet op dieren worden getest. Ik kies voor hippe en trendy producten die je een goed gevoel bezorgen en die volstrekt onschadelijk zijn voor jou en voor de wereld.

Bij Healthy Minds winkel kunt u Likami and Self producten kopen of bestellen en ervaar ook thuis het spa/ontspanning gevoel.

Carla Banjai

Mercatorlaan 20
3150 Haacht

T. 0497 74 90 03
info@healthyminds.be

Facebook: @healthymindsnaturalbeauty
Instagram: @healthyminds_nb
www.healthyminds.be

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.