Happy Floor

Duurzaam en ecologisch reinigen en onkruid verwijderen van allerhande verhardingen zowel voor particuliere als voor professionals.

Dankzij een uniek gepatenteerd borstelsysteem reinigt Happy Floor uw terras, oprit, stoep of tuinpaden zonder deze te beschadigen . Door de combinatie van lange en korte haren op de borstel wordt niet alleen het oppervlak gereinigd maar wordt ook het vuil van tussen de groeven gehaald.

Reinigen doen we 100 % ecologisch : er wordt GEEN gebruik gemaakt van chemische middelen of detergenten. Ook het minimaal gebruik van water en het lage energieverbruik komen het milieu ten goede.

Door het polierend effect van de borstel wordt de oppervlakte niet beschadigd – in tegenstelling tot het gebruik van hoge druk – en wordt aldus de aanhechting van nieuw vuil na reiniging tot een minimum beperkt.

De hogedrukspuit zorgt ervoor dat het sneller vervuild, u beschadigt uw tegels / hout / bangkirai en de bestrating wordt poreus.

Sterke punten

Geen gebruik van Hoge druk of Detergenten . Geen opspattend vuil op ramen en muren. Natuur- en diervriendelijk

Steven Verdonck

Saffraan 36
3150 Haacht

T. 0490 19 76 34
info@happyfloor.be

www.happyfloor.be

Facebook

Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.