GERT BRAEKEN

Gert Braeken

Onze opdrachten in organisaties bestaan erin om medewerkers te steunen in hun leer- en ontwikkelproces, door het aanbieden van verschillende ontwikkelgerichte activiteiten. Dit laat hen toe de nieuwe professionele uitdagingen effectief aan te pakken om de organisatiedoelen te realiseren.

De noden van de organisatie én van de deelnemer staan  centraal in dat proces, waarbij  de deelnemer de kans krijgt om meer zicht te krijgen op zijn drivers , talenten en competenties om vervolgens zelf zijn ontwikkelproces te sturen. Bij organisaties wordt er gestreefd naar een maximale transfer van de leer- of ontwikkelwinst naar de werkplek.

Contactgegevens
Puttekomheide 50
3150 Haacht
0475/93.62.39
gert.braeken@telenet.be
www.gertbraeken.com

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.