Fairy Tales

Tweedehandswinkel voor kinderen

Preloved merkkledij (0-12 j), schoenen, (buiten)speelgoed, boeken, babyuitzet en nog zoveel meer. Binnenbrengen en afhalen kan, na afspraak, zowel in ons atelier in Haacht als in de winkel in de Justus Lipsiusstraat 15 in Leuven. In de tuin ook de enige Tutjesboom in Leuven en omgeving!

Sterke punten

Heb jij thuis nog recente kindermerkkleding, speelgoed, boekjes, of andere kinderspulletjes waar je kinderen te groot voor zijn? Verdien je er graag nog een centje aan, maar zie je het niet zitten om zelf de verkoop te organiseren? Wij doen het graag voor jou in onze winkel!

Koop je graag tweedehands, maar kijk of pas je graag voor je koopt? Bij ons ben je aan het juiste adres voor gegarandeerde kwaliteitsvolle preloved items aan een mooie prijs, zonder veel zoekwerk.

Heb je een kindje dat zijn/haar tutje zou moeten “loslaten” en wacht je liever niet tot de sint of de paasklokken komen? Kom dan samen jullie tutjes in onze Tutjesboom ophangen. Je kindje ziet de tutjes die andere flinke kleuters achterlieten, kan zelf een mooie ketting maken om in de boom te hangen en krijgt nadien nog een echt Tutjesboomdiploma en een kleurplaat ❤️

Bij ons kan je terecht voor

  • Tweedehands / Preloved kindermerkkledij
  • (buiten)speelgoed (Lego, Duplo, Haba, Smartmax, Little Tikes, Djeco, Playmobil, enz.)
  • (voor)leesboeken (Stilton, Anna, Tiny, Boomhut enz.)
  • babyuitzet
  • Tutjesboom, tutjesafscheid

Els Freys

Kloosterstraat 29 bus B
3150 Haacht

T. 0496 37 16 14
info@fairytales-leuven.be

www.fairytales-leuven.be
Facebook
Instagram

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.