ELNOR MOTORS

Tom Paesmans

Elnor

ELNOR Motors is een fabrikant van elektromotoren die in 2017 zijn 110-jarige bestaan vierde. Sinds een aantal jaren is ELNOR Motors actief in het ontwerp en de productie van op maat gemaakte elektrische motoren voor machinebouwers.

Wereldwijd worden ELNOR motoren ingebouwd in een breed scala van machines, waaronder koffiemaalmachines, broodsnijmachines, brandstofpompen in tankstations, motoren voor air-heaters, verfmengmachines, enz.

De ELNOR motoren zijn duurzame kwaliteitsmotoren met een hoge energie-efficiëntie … die 100% recycleerbaar zijn na hun lange levensduur.

Sterke punten:

ELNOR Motors werkt nauw samen met OEMs en fabrikanten voor het ontwikkelen, produceren en integreren van klantspecifieke motoren in de machines of systemen van klanten. Voor elke klant verlaagt de globale cost of ownership, terwijl hun oplossingen robuuster, lichter, stiller en efficiënter worden.

Contactgegevens:ELNOR MOTORS NV
De Costerstraat 45
3150 Wespelaar
016/60.13.94
info@elnor.be
www.elnor.be Terug

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.