Bella Beautica

Bij Bella Beautica nemen we de tijd om u en uw specifieke noden te leren kennen. Elke huid is namelijk anders en vraagt een aangepaste verzorging. U kan bij ons terecht voor ontharingen, voet-, hand- en gelaatsverzorgingenbehandelingen. Voor het gelaat werken we al meer dan 5 jaar met topproducten van Maria Galland, waarvoor Bella Beautica ook een officieel verkooppunt is.

Bella Beautica is ook een erkend shiatsu therapie centrum en naast de gewone relaxerende lichaams- en gelaatsmassages worden er ook therapeutische massages aangeboden die specifieke problemen aanpakken (spanningen, migraine, tenniselleboog, ontstekingen, …)

Bella Beautica is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 18u.

Daisy Vermeylen

Grote Appelstraat 55A
3150 Haacht

T. 016 893 532
M. 0477 914 237
bellabeautica@gmail.com
www.bellabeautica.be

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.