Beeldatelier

Christine Boogaerts

Beeldatelier

Korte omschrijving:

Wij maken korte video’s waarmee ondernemers hun bedrijf promoten op het internet. De ondernemer kan zo zijn/haar boodschap rechtstreeks tot de doelgroep richten. Dit kan o.a. in de vorm van video’s met klantengetuigenissen, antwoorden op veel gestelde vragen of rekruteringsvideo’s. Naast opnames op locatie werken we ook met beeldmateriaal (vnl. foto’s) die de ondernemer aanlevert.

Sterke punten:

We hebben zowel ervaring in de audiovisuele sector (televisiewerk) als ervaring met het begeleiden van ondernemers.  Daardoor denken we op marketing- en audiovisueel vlak sterk mee opdat de boodschap van de ondernemer via de video de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Contactgegevens:

BEELDATELIER
3150 Haacht
0486/18.93.59
christine@beeldatelier.be
www.beeldatelier.be

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.