Met een lokaal kerstcadeau is het dubbel feest! Stuur nu je video !

Maak je eigen ‘Ik Koop Lokaal in Vlaams- Brabant’ filmpje en vertel in één zin jouw reden om lokaal te kopen.

Superfijn dat jij van deze eindejaarsperiode ook een dubbel feest wilt maken. Want als je kiest voor producten uit Vlaams-Brabant steun je onze plaatselijke handelaars én verras je met een uniek én origineel cadeau. Zo maak je in één keer twee mensen gelukkig. Alvast ‘dikke merci’!

En dat is nog niet alles. Ben jij écht een uitgesproken fan van ons ‘Vlaams-Brabantische’ aanbod? Maak dan je eigen ‘Ik Koop Lokaal in Vlaams- Brabant’ filmpje en vertel in één zin jouw reden om lokaal te kopen. Je wordt niet enkel onze ster op de sociale media van de provincie; je maakt bovendien kans om 1 van de 20 cadeaucheques t.w.v. 25 euro te winnen. Zo kan eindejaar in feite nog een driedubbel feest worden!

Meer informatie vind je op www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be

Sluit je aan (het is gratis)

Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht? Sluit je dan aan bij HETBESTAATINHAACHT!

Registreer je onderneming

We zetten je gegevens dan helemaal gratis op deze website zodat iedereen kan zien dat ook jouw service bestaat in Haacht!

Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar.

HETBESTAATINHAACHT is een initiatief van Ondernemend WTW met de steun van de gemeente Haacht.

Ondernemend WTW Gemeente Haacht

HETBESTAATINHAACHT dankt alle inwoners van Haacht die bewust lokaal kopen. Jullie vertrouwen in onze ondernemers zorgt ervoor dat onze lokale economie ook na de coronacrisis gezond blijft.