Just an Editor

Webdesign, grafisch ontwerp, fotografie en videografie.

Nadat ik jarenlang aan succesvolle projecten heb meegewerkt, ga ik zelf de sector veroveren. Mijn doel is om mensen het zo makkelijk te maken dat ze niets anders meer willen.

Just an Editor biedt klanten niet alleen de beste prijs-kwaliteit, het creëert ook een geweldige belevenis. In een aangename omgeving met zeer duidelijke communicatie tussen klant en onderneming worden uw dromen verwezenlijkt.

Sterke punten

Ik besteed veel aandacht aan de kleinste details en beëindig een project pas als de perfectie is bereikt. Mijn doel is om het zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, zodat u niets anders meer wilt. mijn service is persoonlijk, warm en kwaliteitsvol waardoor u als klant zorgeloos kunt genieten van mijn diensten.

Jonas Verstraete

Donkstraat 67
3150 Haacht

T. 0474 57 10 93
www.justaneditor.be

Facebook
Instagram