Julie Van Roosbroeck Photography

Ik leg graag al jullie familiemomenten spontaan en speels vast.

Koppelshoot, zwangerschapsshoot, newborn, kinder- en familieshoot, communie. Tevens richt ik me ook vol enthousiasme op business/branding shoots.

Sterke punten

Ik heb zelf kinderen en dus de nodige portie geduld. Fotografie doe ik met hart en ziel waardoor het enthousiasme en creativiteit nooit ver zoek is. Ik deed een cursus fotografie in avondschool en volgde ondertussen al heel wat cursussen. Ik hou hier enorm van dus blijf ook altijd maar bijleren….

Bij mij kan je terecht voor:

  • Koppelshoot
  • zwangerschapsshoot
  • newbornshoot
  • communie / lentefeest shoot
  • gezinsshoot
  • kinderfotografie
  • familiefotografie
  • brandingshoot
  • business shoot

Julie Van Roosbroeck

Rijmenamsesteenweg 184
3150 Haacht

T. 0495 65 01 06
julie.van.roosbroeck@telenet.be

www.julievanroosbroeckphotography.be
Facebook
Instagram