De Koala

Zwangerschap, geboorte en het prille ouderschap zouden weleens de meest intense periodes uit jullie leven kunnen zijn. Ons team wil jullie hierin bijstaan, zodat jullie later kunnen terugblikken op een positieve ervaring. Zwangerschapsbegeleiding – zwangerschapscursus – postnatale zorg – borstvoedingsbegeleiding – babymassage – EHBO-cursus

De vroedvrouw hoort erbij. Van het moment dat je zwangerschapstest positief is, kan je beroep doen op een vroedvrouw en dat is geen overbodige luxe. Je komt immers in een geheel nieuwe wereld terecht.

Via duizend en één kanalen kun je allerlei informatie vergaren. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een vroedvrouw die je bijstaat gedurende de negen maanden van de zwangerschap en het eerste levensjaar van de baby kan je helpen om alle informatie overzichtelijk te maken en om samen bewuste keuzes te maken.

Wij zijn vijf vroedvrouwen die elkaar hebben leren kennen in het Imeldaziekenhuis. We hebben de handen in elkaar geslagen om zo een continue zorg te verzekeren. Je kiest jouw vroedvrouw uit ons team en zij zal je gedurende de hele periode begeleiden. In geval van vakantie of ziekte zorgt één van de collega’s voor de verdere opvolging. Daarbovenop is het voor ons een meerwaarde om met elkaar te kunnen overleggen, want met vier weet je altijd meer dan alleen!

www.dekoala.be

Facebook: www.facebook.com/DeKoalaVroedvrouwenteam/

Instagram: www.instagram.com/dekoala_vroedvrouwenteam/