Breng de zomer in je tuin

Als de zomer zo lang en zwoel wordt als iedereen hoopt, dan is je tuin de ideale plek. Je tuin ziet er nu misschien nog wat verzopen uit, maar op hetbestaatinhaacht.be vind je alle Haachtse (w)ondernemers die jouw lapje grond omtoveren tot een oase van verkoeling en gezelligheid.

Lekker koel

Op hetbestaatinhaacht.be vind je lokale tuinaannemers die de bloemen en planten kiezen die jouw tuin in de zomer een stuk frisser maken. Bovendien vormt al dat groen de ideale omgeving voor jou en je nieuwe tuinmeubelen. Een zwembad in de tuin zorgt voor uren plonsplezier voor de kinderen zodat jij verder ongestoord kan loungen.

Lekker leven

Op lange zomeravonden vind je in Haacht tuinen vol vrienden en familie rond een goed gevulde tafel. Gelukkig heeft onze gemeente ook uitstekende catering met verse, lokale producten, zodat niemand achter de kookpotten moet staan. In deze warmte is het ook belangrijk voldoende te drinken. Onze Haachtse drankenhandels helpen je bij de keuze van de dranken. De sfeer kan je tenslotte nog zelf maken of je laat de sfeer aan huis leveren door één van onze Haachtse deejays en artiesten.

Belgische zomer

En wat als het toch een Belgische zomer wordt? Op hetbestaatinhaacht.be vind je zo een (party)tent en staat niks jouw topzomer nog in de weg!


Ontdek onze (w)ondernemers die de zomer in je tuin brengen

Zwembaden

Deejays en artiesten

Tentenverhuur