BEMANY bvba

Renovaties, EPC-certificaten en plaatsbeschrijvingen

Sterke punten

Renovaties, EPC en plaatsbeschrijvingen onder 1 dak.

BEMANY heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in renovaties. Door de jaren heen zijn we blijven groeien en kunnen u nu een totaalpakket aanbieden. Ons team bestaat ondertussen uit 6  talentvolle personen die allen dezelfde passie delen.

EPC

EPC verplicht bij verkoop. Beschik je nog over een verouderd EPC (voor 2019)? Dan ben je verplicht om een nieuw energieprestatiecertificaat te laten opmaken.

EPC verplicht bij verhuur voor wie langer dan 2 maanden wil verhuren. Ook bij handelshuur is een EPC verplicht.

EPC verplicht na energierenovatie: met ingang van 2023 moeten woningen met een label E of D binnen de 5 jaar grondig gerenoveerd worden naar minimaal label D. Nadien moet je het resultaat van die inspanningen bewijzen met een nieuw EPC-attest, ook als je je woning niet verkoopt.

ELANGRIJK: sinds 1 mei 2023 is een EPC verplicht bij alle vormen van notariƫle overdracht in volle eigendom.

Plaatsbeschrijvingen

Het voornaamste doel van de plaatsbeschrijving is de partijen te beschermen. De plaatsbeschrijving zorgt ervoor dat we de toestand bij het begin en het einde van de huurovereenkomst vergeleken worden met de huidige toestand om evt. schade vast te stellen.

Renovaties

Met onze expertise in renovaties begeleiden we u door elke stap. Ons doel is om uw verbouwingen of renovatieproject zonder zorgen te laten verlopen. Als u meer wilt weten over onze aanpak, visie en missie neem dan zeker contact met ons op.

Marion Fronsacq

Woeringstraat 78
3150 Haacht

T. 0473 66 10 42
marion@bemany.be

www.bemany.be
Facebook