Sylvester

Geert Vanoverschelde

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België. Maar we keren nog altijd met plezier de stiel binnenstebuiten. Online, op straat, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van uw gasten. We zijn verliefd op tv, video en events vol klein vuurwerk.

Sterke punten:

Het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Dus denken we alles uit met oog voor het kleine – zélfs het allergrootste.

De creatives die hier elke dag de gangen onveilig maken, bewijzen dat. Jonge wolven met honger. Ervaren rotten met goesting. Zelfs het paard van Sinterklaas trekt mee voor u aan de kar. Verhalen vertellen kan iedereen. Ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag u ons bellen.

Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen.

Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

SYLVESTER
Dijkstraat 44
3150 Wespelaar
016/61.80.80
info@sylvester.be
www.sylvester.be

Facebook: nl-nl.facebook.com/SylvesterProductions

Instagram: www.instagram.com/sylvesterproductions

LinkedIn: be.linkedin.com/company/sylvester-productions