Wouters Kristina

Kinesitherapeute en fasciatherapeute

Fasciatherapie is een zachte, diepgaande en niet-manipulatieve vorm van behandelen. Vertrekkend vanuit het lichaam en de beweging in de patiƫnt worden lichamelijke problemen aangepakt. Indien nodig wordt er meer diepgang toegevoegd aan de therapie waardoor meer persoonsgebonden aspecten van de klachten benaderd kunnen worden. Daarbij wordt rekening gehouden met vitale, psycho-emotionele en gedragsmatige factoren die een problematiek doen ontstaan of in stand houden. Hieruit kan men afleiden dat de fasciatherapie naast een therapeutisch ook een vormend aspect kan hebben.

Fasciatherapie wordt toegepast door kinesitherapeuten. Ze hebben een moeilijke en langdurige opleiding doorlopen die hen in staat stelt om op een efficiƫnte manier klachten te behandelen, dit vanuit de hierboven beschreven brede invalshoek.

www.fascia.be/nl/fasciatherapie/definitie

WOUTERS KRISTINA
Wakkerzeelsestraat 11
3150 Wespelaar

016 60 46 86
wouters.kristina63@gmail.com